חיפוש

10 טיפים לבחירת עורך דין לפשיטות רגל

10 טיפים לבחירת עורך דין לפשיטות רגל

10 טיפים לבחירת עורך דין לפשיטות רגל

אם אתם מחפשים המלצות ושואלים אנשים אם הם מכירים עורך דין לפשיטות רגל, ככל הנראה נקלעתם למשבר כלכלי ואתם רוצים (וגם צריכים) לפתור אותו בצורה המהירה ביותר והמקצועית ביותר. 

עורך דין לפשיטות רגל
עורך דין לפשיטות רגל

איך בוחרים עורך דין לפשיטות רגל?

כדי להתחיל כדאי להרכיב רשימה של ארבע או חמישה שמות מומלצים כי רשימה ארוכה יותר פשוט תבלבל אתכם וחבל. ריכזנו עבורכם 10 טיפים לבחירת עורך דין לפשיטות רגל שיעזרו לכם לצמצם את הרשימה לשם אחד בלבד ויבטיח לכם שקט נפשי. 

  1. עורך דין בעל התמחות בתחום הרלבנטי – בחרו עורך דין בעל התמחות בתחום פשיטות הרגל. התחום מורכב, הנושא סבוך וכולל עבודה מול רשויות המס, הוצאה לפועל, בנקים ועוד. חפשו עורך דין שמכיר את כל ההתנהלות וכל השלבים של התהליך. זה יחסוך לכם זמן וכסף יקר. אל תבחרו בעורך דין מתחום אחר או תחום דומה, זה עלול לפגוע בתהליך. 
  2. מקצועיות – בקשו מעורך הדין שיספר לכם על הרקע המקצועי שלו: היכן למד? האם עשה השתלמויות? האם יש לו תעודת רואה חשבון או שמישהו במשרד שלו הוא רואה חשבון? שאלו אותו שאלות ותראו האם הוא מסביר בהרחבה או עונה בתמציתיות?
  3. הצלחה – מכיוון שמדובר בכסף שלכם ובעתיד הכלכלי שלכם, הבטיחו לעצמם שעורך הדין לפשיטות רגל שתבחרו יוביל אתכם בסוף התהליך לחופש כלכלי. שאלו אותו בכמה תיקים הוא מטפל בכל שנה ואיך הם נסגרו? בקשו לשוחח עם לקוחות קודמים, הם יוכלו להעיד ולספר לכם בפועל מה אותו עורך דין הבטיח בפגישה הראשונה ומה הוא קיים בפועל. 
  4. שכר טרחה – אתם במצב כלכלי לא פשוט. לא תוכלו לממן עורך דין לפשיטות רגל יקר, אבל גם לא מומלץ לבחור באחד זול מדי כדי שלא תסתבכו יותר והחוב שלכם יגדל. 
  5. זמינות – בדקו עד כמה עורך הדין יהיה פנוי לשוחח אתכם אם יהיו לכם שאלות? האם הוא רק המנהל שדואג שהכל יסתדר ומישהו אחר מגיש את המסמכים עבורו או שהוא בודק על מסמך ומסמך ומכיר את התיק שלכם לעומק גם אם תעירו אותו בלילה מתוך שינה. 
  6. חברה קטנה – בחרו במשרד עורכי דין קטן המתמחה בפשיטות רגל. עורך דין יחיד לא בטוח יהיה מקצועי מספיק ועבור משרד גדול אתם תהיו לקוח אחד מיני רבים. מומלץ לבחור במשרד בינוני שיראה אתכם ויעניק לכם ליווי אישי לאורך כל הדרך. 
  7. נראות המשרד – אולי נדמה לכם שנראות המשרד היא לא גורם מכריע בבחירת עורך דין לפשיטות רגל, אבל משרד מבולגן יעיד על התנהלות מבולגנת שעלולה לגרום לטעויות. 
  8. אופי – כן, גם האופי של עורך הדין לפשיטות רגל חשוב לא פחות מכל הסעיפים שהזכרנו למעלה. כסף הוא לא נושא שקל לדבר עליו, בטח כשיש חוב ובטח כשזה עם אדם זר. לכן, ביחרו בעורך דין לפשיטות רגל שיהיה סבלני, אדיב ונעים הליכות בהתנהלות מולכם. עומדת בפניכם תקופה לא קלה וכדאי שיהיה מי שיתמוך בכם ברגעים הקשים. 
  9. גיבוי למקרה חירום – כולנו בני אדם וגם עורכי דין לעיתים נאלצים להעביר את הייצוג שלכם אל עורך דין אחר. חשוב שתבררו מי יחליף את עורך הדין שתבחרו במקרה ותעורר בעיה בייצוג? שאלו מי ימשיך לנהל את התיק שלכם במקומו? וודאו כי למחליף יש את אותם הכישורים ואת אותו הידע להמשיך ולהעניק לכם ייצוג מקצועי. 
  10.  סיום התהליך – וודאו שעורך הדין לפשיטות רגל ייתן לכם את הניירות וכל המסמכים המעידים על כך שסיימתם את התהליך ואין לכם יותר חובות לאנשים פרטיים או לרשויות. 

מכירים מישהו שהמאמר יכול לעניין אותו?שתפו איתו:

  • אתר המלאך השומר עובד עם משרדי עורכי דין הגדולים והמקצועיים ביותר בתחומם בארץ. עורכי דין שהוכחו פעם אחר פעם כמקצועיים, אמינים ומייצרים תוצאות בשטח. והפנייה שלך תגיע אך ורק לעורך דין מומחה בתחום אליו אתה זקוק לייעוץ/עזרה משפטית.
  • האלגוריתם החכם וצוות האתר אצלנו יודעים לסווג את סוג הפנייה שלך ולשלוח אותה אך ורק לעורך דין שמתמחה בתחום אליו אתה זקוק לייעוץ/עזרה משפטית.
  • אנחנו עושים את מירב המאמצים על מנת שתקבל תשובה מעורך דין לא יותר מ-24 שעות לאחר שליחת הפנייה דרך האתר.
  • חיפוש עורך דין דרך האתר המלאך השומר ברגע זה נעשה ללא עלות כלל מצידך.

תוכן עניינים

מאמרים נוספים

שתפו אותנו

קטגוריות נבחרות

יצירת קשר

רוצה ״שהמלאך השומר״ יעזור לך למצוא את העו״ד המושלם עבורך?

עורך דין רגולציה
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue